Onze acties

Er valt altijd wel wat te beleven in onze skwinkeldorpen!
Ontdek hier welke leuke acties jouw skwinkeliers voor jou in petto hebben.

Afgelopen acties

SKWinkelhier je Pasen 2024

Kleur de kleurplaten die je hebt gevonden in het SKWinkelmagazine of in de folder die je op school hebt gekregen in en breng ze binnen bij een deelnemende handelaar. Zo maak je kans op een chocolade paasklok of een paaspakket. Je kan de kleurplaten ook downloaden op de actiepagina. Veel plezier en veel succes.

Lees meer

SKWinkelkoekenzingen 2023

Ga ook jij SKWinkelkoekenzingen bij de deelnemende handelaars dan maak je kans op heel wat gratis cinematickets.

Lees meer

SKWinkeltombola 2023

De SKWinkeltombola is aan de 9de editie toe! Ook tijdens deze eindejaarsperiode ontvang je bij meer dan 40 SKWinkeliers loten waarmee je kans maakt op heel wat SKWinkelbonnen en vele mooie geschenken.

Lees meer

SKWinkelhier je Pasen 2023

Kleur de kleurplaten die je hebt gevonden in het SKWinkelmagazine of in de folder die je op school hebt gekregen en breng ze binnen bij een deelnemende handelaars. Zo maak je kans op chocolade paaseieren of een paaspakket. Je kan de kleurplaten ook downloaden op de actiepagina. Veel plezier en veel succes.

Lees meer

SKWinkeltombola 2022

De SKWinkeltombola is inmiddels aan de 8ste editie toe! Ook tijdens deze eindejaarsperiode ontvang je bij 50 SKWinkeliers loten waarmee je kans maakt op heel wat SKWinkelbonnen!

Lees meer

SKWINKELHier je Pasen 2022

Hallo, Servaes hier, Servaes De Paashaas. Net als de afgelopen jaren hebben de handelaars van Sint-Katelijne-Waver mijn hulp ingeroepen om jou een super vrolijk Pasen te bezorgen. Benieuwd wat ik, mijn broertjes Klaas en Nicolaas en mijn lieve vrouwtje Servinne De Paashazin voor jou in petto hebben? Klikken maar!

Lees meer

SKWINKELTombola 2021

De SKWINKELTombola is inmiddels aan de 7de editie toe! Ook tijdens deze eindejaarsperiode ontvang je bij heel wat skwinkeliers loten waarmee je kans maakt op mooie geschenken!

Lees meer

SKWINKELHIERSPEL

Hoe goed is jouw skwinkelgeheugen? Test je skwinkelmemorie met famille en vrienden met het onvergetelijke SKWINKELHIERSPEL!

Lees meer

DE SKWINKELHIERKWIS

Zin om het unieke SKWINKELHIERBIER te proeven? Zorg dan dat je één van de vele winnaars bent van de SKWINKELHIERKWIS.

Lees meer

SKWINKELhier je pasen

Hallo! Ik ben Servaes, Servaes de Paashaas. Kies je tijdens de paasvakantie mee het hazenpad? Wanneer je onderweg een display naar mijn evenbeeld spot, de qr-code scant en ter plaatse een selfie neemt dan maak je kans op één van de 58 paaspakketjes. Veel skwinkelhier- en selfieplezier 🐰

Lees meer

SKWINKELtombola 2020

Hoewel de meeste skwinkeliers niet het allerbeste jaar achter de rug zijn er toch 60 die jou via de SKWINKELtombola een mooi extraatje willen aanbieden ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten.

Lees meer

hart voor horeca

Vanwege de verstrengde corona-maatregelen werden horecazaken verplicht om de deuren te sluiten. Onder de noemer hart voor horeca willen we de horecazaken die terugvallen op een take-away-service alvast een hart onder de riem steken. En jij kan daarbij helpen! Hoe? Klik en lees verder op de actiepagina!

Lees meer

5 jaar skwinkel

Op 6 oktober blaast skwinkel 6 kaarsjes uit en jij krijgt de cadeaus! Bij iedere deelnemende handelaar ontvang je een flyer met een uniek lotnummer op. Ieder nummer biedt kans op een skwinkelend cadeau dat wordt geschonken door een andere deelnemende handelaar. Op www.5jaarskwinkel.be kan je onmiddellijk checken of je al dan niet een winnend lot in handen hebt! Zo ja dan kan je je geschenk onmiddellijk gaan afhalen bij de betreffende handelaar. Meer weten over deze skwinkelende actie? Gewoon even op "lees meer" klikken.

Lees meer

Open tijdens de coronacrisis.

Op deze pagina vind je de meest geactualiseerde lijst van alle zaken waar je tijdens de coronacrisis terechtkan voor de meest essentiële levensmiddelen.

Lees meer

skwinkel je valentijn

Dat we mekaar graag zien in Sint-Katelijne-Waver is algemeen geweten. Ook onze liefde voor jou en onze collega-skwinkeliers is groot en onvoorwaardelijk. Geen betere gelegenheid dan Sint-Valentijn om dat te tonen. Ontdek hier wat onze skwinkeliers voor jou in petto hebben.

Lees meer

skwinkeltombola 2019

Traditiegetrouw sluiten we ook dit skwinkelend jaar af met de enige echte skwinkeltombola. Voor het 5de jaar op rij inmiddels! De ganse maand december krijg je bij de 60 deelnemende skwinkeliers tombolaloten die kans bieden op aankoopbonnen van 5 euro tot wel 1.000 euro! Wie skwinkelt die wint... ook tijdens de eindejaarsperiode!

Lees meer

de warmste skwinkels

De warmste skwinkels, die vind je in Sint-Katelijne-Waver. Om daad bij woord te voegen verkopen we in het kader van de warmste week skwinkelende deurmatten ten voordele van Wijzersterk. Help jij mee om deze jongeren met een beperking een hart onder de riem te steken. Bestel dan snel een deurmat naar keuze in ons warmste webskwinkeltje.

Lees meer

skwinkel je pasen

Ook dit jaar hebben onze skwinkeliers een heerlijke paasactie voor jou in petto! Dankzij skwinkel je pasen maak je bij de 57 deelnemende handelaars niet alleen kans op lekkere chocolade paaseitjes... wie weet neem je ook Servaes de Paashaas mee naar huis!

Lees meer

skwinkel je valentijn

Valentijn, wij liefdevolle skwinkeliers hebben voor jou, trouwe skwinkelaar alweer een hartverwarmend extraatje in petto. Woon je in de Gemeente Sint-Katelijne-Waver dan heb je op 01/02/2019 in je brievenbus vast een verleidelijke flyer met een hartelijke bon gevonden. Die kan je bij de deelnemende handelaars inruilen voor een skwinkelse gedichtenbundel. Een pocketbundel met 80 skwinkelse liefdesgedichten. Onze warmste woorden, een liefdesverklaring, een poëtische serenade. Voor jou, trouwe skwinkelaar! Eentje om te koesteren. Want ook wij, skwinkeliers, zien jou graag. En niet alleen vandaag.

Lees meer

skwinkel je vaderdag

Ter gelegenheid van skwinkel je vaderdag kan je van 01/06/2018 t.e.m. 10/06/2018 via de Facebookpagina van skwinkel dagelijks deelnemen aan de enige echte “skwinkel jouw superpapa een skwinkelbon quiz”.

Lees meer

skwinkel je moederdag

Ter gelegenheid van skwinkel je moederdag kan je van 04/05/2018 t.e.m. 13/05/2018 via de Facebookpagina van skwinkel dagelijks deelnemen aan de enige echte “skwinkel jouw supermama een skwinkelbon quiz”.

Lees meer

skwinkeltombola

Net als de voorgaande jaren pakken we opnieuw uit met de enige echte skwinkeltombola! Bij iedere aankoop ontvang je vanaf 01/12/2018 tot en met 31/12/2018 bij de deelnemende handelaars tombolaloten waarmee je kans maakt op aankoopbonnen tot maar liefst 1.000 euro!

Lees meer

skwinkelmail

Als eerste al het skwinkelnieuws in je mailbox? Dat kan!
Gewoon hieronder even jouw mailadres invullen.