Onze acties

Er valt altijd wel wat te beleven in onze skwinkeldorpen!
Ontdek hier welke leuke acties jouw skwinkeliers voor jou in petto hebben.

Afgelopen acties

skwinkeltombola

Net als de voorgaande jaren pakken we opnieuw uit met de enige echte skwinkeltombola! Bij iedere aankoop ontvang je vanaf 01/12/2018 tot en met 31/12/2018 bij de deelnemende handelaars tombolaloten waarmee je kans maakt op aankoopbonnen tot maar liefst 1.000 euro!

Lees meer

skwinkel je moederdag

Ter gelegenheid van skwinkel je moederdag kan je van 04/05/2018 t.e.m. 13/05/2018 via de Facebookpagina van skwinkel dagelijks deelnemen aan de enige echte “skwinkel jouw supermama een skwinkelbon quiz”.

Lees meer

skwinkel je vaderdag

Ter gelegenheid van skwinkel je vaderdag kan je van 01/06/2018 t.e.m. 10/06/2018 via de Facebookpagina van skwinkel dagelijks deelnemen aan de enige echte “skwinkel jouw superpapa een skwinkelbon quiz”.

Lees meer

skwinkel je valentijn

Valentijn, wij liefdevolle skwinkeliers hebben voor jou, trouwe skwinkelaar alweer een hartverwarmend extraatje in petto. Woon je in de Gemeente Sint-Katelijne-Waver dan heb je op 01/02/2019 in je brievenbus vast een verleidelijke flyer met een hartelijke bon gevonden. Die kan je bij de deelnemende handelaars inruilen voor een skwinkelse gedichtenbundel. Een pocketbundel met 80 skwinkelse liefdesgedichten. Onze warmste woorden, een liefdesverklaring, een poëtische serenade. Voor jou, trouwe skwinkelaar! Eentje om te koesteren. Want ook wij, skwinkeliers, zien jou graag. En niet alleen vandaag.

Lees meer

skwinkel je pasen

Ook dit jaar hebben onze skwinkeliers een heerlijke paasactie voor jou in petto! Dankzij skwinkel je pasen maak je bij de 57 deelnemende handelaars niet alleen kans op lekkere chocolade paaseitjes... wie weet neem je ook Servaes de Paashaas mee naar huis!

Lees meer

de warmste skwinkels

De warmste skwinkels, die vind je in Sint-Katelijne-Waver. Om daad bij woord te voegen verkopen we in het kader van de warmste week skwinkelende deurmatten ten voordele van Wijzersterk. Help jij mee om deze jongeren met een beperking een hart onder de riem te steken. Bestel dan snel een deurmat naar keuze in ons warmste webskwinkeltje.

Lees meer

skwinkeltombola 2019

Traditiegetrouw sluiten we ook dit skwinkelend jaar af met de enige echte skwinkeltombola. Voor het 5de jaar op rij inmiddels! De ganse maand december krijg je bij de 60 deelnemende skwinkeliers tombolaloten die kans bieden op aankoopbonnen van 5 euro tot wel 1.000 euro! Wie skwinkelt die wint... ook tijdens de eindejaarsperiode!

Lees meer

skwinkel je valentijn

Dat we mekaar graag zien in Sint-Katelijne-Waver is algemeen geweten. Ook onze liefde voor jou en onze collega-skwinkeliers is groot en onvoorwaardelijk. Geen betere gelegenheid dan Sint-Valentijn om dat te tonen. Ontdek hier wat onze skwinkeliers voor jou in petto hebben.

Lees meer

Open tijdens de coronacrisis.

Op deze pagina vind je de meest geactualiseerde lijst van alle zaken waar je tijdens de coronacrisis terechtkan voor de meest essentiële levensmiddelen.

Lees meer

skwinkelmail

Als eerste al het skwinkelnieuws in je mailbox? Dat kan!
Gewoon hieronder even jouw mailadres invullen.