Onze acties

Er valt altijd wel wat te beleven in onze skwinkeldorpen!
Ontdek hier welke leuke acties jouw skwinkeliers voor jou in petto hebben.

Afgelopen acties

skwinkeltombola

Net als de voorgaande jaren pakken we opnieuw uit met de enige echte skwinkeltombola! Bij iedere aankoop ontvang je vanaf 01/12/2018 tot en met 31/12/2018 bij de deelnemende handelaars tombolaloten waarmee je kans maakt op aankoopbonnen tot maar liefst 1.000 euro!

Lees meer

skwinkel je moederdag

Ter gelegenheid van skwinkel je moederdag kan je van 04/05/2018 t.e.m. 13/05/2018 via de Facebookpagina van skwinkel dagelijks deelnemen aan de enige echte “skwinkel jouw supermama een skwinkelbon quiz”.

Lees meer

skwinkel je vaderdag

Ter gelegenheid van skwinkel je vaderdag kan je van 01/06/2018 t.e.m. 10/06/2018 via de Facebookpagina van skwinkel dagelijks deelnemen aan de enige echte “skwinkel jouw superpapa een skwinkelbon quiz”.

Lees meer

skwinkel je valentijn

Valentijn, wij liefdevolle skwinkeliers hebben voor jou, trouwe skwinkelaar alweer een hartverwarmend extraatje in petto. Woon je in de Gemeente Sint-Katelijne-Waver dan heb je op 01/02/2019 in je brievenbus vast een verleidelijke flyer met een hartelijke bon gevonden. Die kan je bij de deelnemende handelaars inruilen voor een skwinkelse gedichtenbundel. Een pocketbundel met 80 skwinkelse liefdesgedichten. Onze warmste woorden, een liefdesverklaring, een poëtische serenade. Voor jou, trouwe skwinkelaar! Eentje om te koesteren. Want ook wij, skwinkeliers, zien jou graag. En niet alleen vandaag.

Lees meer

skwinkel je pasen

Ook dit jaar hebben onze skwinkeliers een heerlijke paasactie voor jou in petto! Dankzij skwinkel je pasen maak je bij de 57 deelnemende handelaars niet alleen kans op lekkere chocolade paaseitjes... wie weet neem je ook Servaes de Paashaas mee naar huis!

Lees meer

skwinkelmail

Als eerste al het skwinkelnieuws in je mailbox? Dat kan!
Gewoon hieronder even jouw mailadres invullen.