De skwinkelbon

3 jaar skwinkelbon!

Op 1 september 2020 was het alweer 3 jaar geleden sinds de allereerste skwinkelbon over de balie van het gemeentehuis ging. Een verjaardag die het gemeentebestuur, skwinkel en de deelnemende handelaars niet onopgemerkt willen laten voorbijgaan.

Winnende nummers editie augustus!

Heb je tussen 3 augustus en 30 augustus met je skwinkelbon betaald dan maak je kans op een extra skwinkelbon van 3€, 33€ of 333€. Hierna vind je de winnende nummers en de handelaar waar er met de skwinkelbon in kwestie werd betaald. Heb je gewonnen dan kan je je extra skwinkelbon vanaf 3 september afhalen aan de balie van het gemeentehuis. Maak wel even een afspraak via 015 30 50 00.

Ook in september maak je kans op extra skwinkelbonnen

Niet gewonnen? Niet getreurd! Want ook wanneer je tussen 3 en 30 september met de skwinkelbon betaalt maak je kans op een extra skwinkelbon van 3€, 33€ of 333€ Opgelet! Je skwinkelbon wel goed bewaren zodat je vanaf 3 oktober op www.skwinkelbon.be kan checken of je hebt gewonnen! Ben je bij de gelukkigen dan kan je je skwinkelbon vanaf 04/10/2020 aan de balie van het gemeentehuis gaan ophalen.

Veel 🍀 alvast en veel skwinkelhierplezier!

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk waarmee je iemand echt een plezier kan doen? Dan is er de  skwinkelbon! De cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen. Je koopt ‘m aan de balie van het gemeentehuis of via deze link. En diegene die ‘m krijgt kan ermee gaan shoppen bij meer dan 60 handelaars!

Met de skwinkelbon doe je iedereen een plezier!

Familie, vrienden, collega’s, werknemers, medewerkers, vrijwilligers, … met de skwinkelbon kan je iedereen een plezier doen. De gelukkige kan er immers mee gaan shoppen bij meer dan 60 handelaars in de gemeente Sint-Katelijne-Waver én hoeft ‘m niet op te kopen in één en dezelfde winkel. Met de skwinkelbon kan je namelijk bij meerdere handelaars betalen tot de totale waarde ervan is opgebruikt. Een cadeaubon voor meerdere cadeaus dus. Is dat niet leuk om te krijgen?!

Voor iedere gelegenheid!

Verjaardag, huwelijk, jubileum, promotie of housewarming? Valentijn, vaderdag, moederdag, eindejaar? Met de skwinkelbon heb je altijd een ideaal geschenk op zak. Ook voor de werknemers, klanten, leveranciers of zakenrelaties van je bedrijf is de skwinkelbon een meer dan gepast geschenk. Of organiseer je met je vereniging een quiz, tombola of andere activiteit? Dan mag de skwinkelbon beslist niet op je prijzentafel ontbreken. Kortom, de skwinkelbon is altijd leuk om te geven.

Makkelijk te kopen!

Duizendste skwinkelbon

Je kan de de skwinkelbon in bankaartformaat aanschaffen aan de balie van het gemeentehuis of via deze link. Je bepaalt in beide gevallen zelf de waarde met een minimum van 5€, en voor slechts 1€ krijg je er de leuke cadeauverpakking bij. Koop je de skwinkelbon in het gemeentehuis dan krijg je deze uiteraard onmiddellijk mee. Bestel je online dan betaal je een minimum aan verzendingskosten en valt de skwinkelbon eerstdaags in je brievenbus. Is er haast bij dan kan je bij een online bestelling opteren om de skwinkelbon via email te laten versturen. Luttele tellen na betaling vind je ‘m dan in PDF-formaat in je mailbox terug. De skwinkelbon blijft geldig tot één jaar na de aankoopdatum.

Check hier de waarde en vervaldatum van je skwinkelbon.

skwinkelmail

Als eerste al het skwinkelnieuws in je mailbox? Dat kan!
Gewoon hieronder even jouw mailadres invullen.