De skwinkelbon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk waarmee je iemand echt een plezier kan doen? Dan is er de  skwinkelbon! De cadeaubon die leuk is om te geven en nog leuker om te krijgen. Je koopt ‘m aan de balie van het gemeentehuis of via deze link. En diegene die ‘m krijgt kan ermee gaan shoppen bij heel wat handelaars!

Met de skwinkelbon doe je iedereen een plezier!

Familie, vrienden, collega’s, werknemers, medewerkers, vrijwilligers, … met de skwinkelbon kan je iedereen een plezier doen. De gelukkige kan er immers mee gaan shoppen bij heel wat handelaars in de gemeente Sint-Katelijne-Waver én hoeft ‘m niet op te kopen in één en dezelfde winkel. Met de skwinkelbon kan je namelijk bij meerdere handelaars betalen tot de totale waarde ervan is opgebruikt. Een cadeaubon voor meerdere cadeaus dus. Is dat niet leuk om te krijgen?!

Voor iedere gelegenheid!

Verjaardag, huwelijk, jubileum, promotie of housewarming? Valentijn, vaderdag, moederdag, eindejaar? Met de skwinkelbon heb je altijd een ideaal geschenk op zak. Ook voor de werknemers, klanten, leveranciers of zakenrelaties van je bedrijf is de skwinkelbon een meer dan gepast geschenk. Of organiseer je met je vereniging een quiz, tombola of andere activiteit? Dan mag de skwinkelbon beslist niet op je prijzentafel ontbreken. Kortom, de skwinkelbon is altijd leuk om te geven.

Makkelijk te kopen!

Je kan de de skwinkelbon in A4-formaat aanschaffen aan de balie van het gemeentehuis of via deze link. Je bepaalt in beide gevallen zelf de waarde met een minimum van 5€, en voor slechts 1€ krijg je er de leuke cadeauverpakking bij. Koop je de skwinkelbon in het gemeentehuis dan krijg je deze uiteraard onmiddellijk mee. Bestel je online dan betaal je een minimum aan verzendingskosten en valt de skwinkelbon eerstdaags in je brievenbus. Is er haast bij dan kan je bij een online bestelling opteren om de skwinkelbon via email te laten versturen. Luttele tellen na betaling vind je ‘m dan in PDF-formaat in je mailbox terug. De skwinkelbon blijft geldig tot één jaar na de aankoopdatum.

Download de SKWinkelbonApp

Sinds 1 december kan je in de App Store (IOS) en de Play Store (Android) de SKWinkelbonApp downloaden. Heel erg handig want je kan er

• geprinte bonnen mee scannen.
• je bonnen raadplegen en er mee betalen bij de deelnemende handelaars.
• voor jezelf of iemand anders een bon mee kopen.
• de meest actuele lijst van deelnemende SKWinkeliers in raadplegen.
• het laatste SKWinkelhiernieuws bekijken.

skwinkelmail

Als eerste al het skwinkelnieuws in je mailbox? Dat kan!
Gewoon hieronder even jouw mailadres invullen.