Duizendste skwinkelbon

18 november 2018

Veertien maanden na de lancering verkochten we de duizendste skwinkelbon. De gelukkige koper was Lisette Bogaerts. Ze kreeg er meteen een tweede skwinkelbon bij. Voor zichzelf.

Duizendste skwinkelbon

Duizendste skwinkelbon de deur uit

Begin september vorig jaar lanceerde het gemeentebestuur van Sint-Katelijne-Waver met de skwinkelbon een digitale geschenkbon. Veertien maanden later verkochten we al duizend bons met een gezamenlijke waarde van 35.581 euro. Ook het aantal deelnemende handelaars is in die periode fiks gestegen, van 56 toen naar 71 nu.
Als koper van de duizendste skwinkelbon deed het gemeentebestuur Lisette ook een skwinkelbon cadeau. “Ik heb een etentje bij een vriendin en wil graag een geschenkje meenemen. Ik wist niet meteen wat, dus koos ik voor een skwinkelbon. Zo kan mijn vriendin zelf kiezen wat ze graag heeft. Het aanbod is immers erg divers”, weet Lisette heel goed waarom ze voor de skwinkelbon kiest.

Op veertien maanden tijd is de skwinkelbon een begrip geworden. Uiteraard zien we een stijging van de verkoop rond feestdagen zoals Moeder- en Vaderdag of met eindejaar, maar de skwinkelbon gaat het hele jaar door vlot over de toonbank. Verschillende bedrijven hebben hem ook ontdekt als kerstgeschenk voor hun werknemers.

U kan de skwinkelbon kopen in het gemeentehuis van Sint-Katelijne-Waver en op www.skwinkel.be. Op deze website vindt u ook een overzicht van de deelnemende handelaars.

skwinkelmail

Als eerste al het skwinkelnieuws in je mailbox? Dat kan!
Gewoon hieronder even jouw mailadres invullen.