SKWINKELkliks

Niks zo belangrijk als een opperbeste klik met jouw klanten! Om die te onderhouden én te versterken is een optimale klik tussen jouw zaak en online media dus ook essentieel.

Met het eindejaarsgeschenk dat SKWINKEL voor jou in petto heeft haal je in 2021 het maximale resultaat uit jouw kliks op online media want dankzij onze klik met SOMEFLEX krijg je een jaar lang onbeperkt én gratis toegang tot +1000 korte videolessen met tips & tricks over Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, WhatsApp, Messenger, Google, …

Vul hierna jouw gegevens in en na een klik op de knop bezorgen we jouw de logingegevens voor het slimste online leerplatform. Veel klikplezier!

  someflex_logo_rechthoek_rgb-1-1200x282

  Met Someflex leer je hoe je meer uit jouw online aanwezigheid kan halen.

  Jouw klanten gebruiken online media om zich te informeren en producten/diensten aan te kopen. Hoe je hen het best kan bereiken via jouw virtuele etalages en het online dorpsplein leer je met Someflex.

  Someflex bevat +1000 kort videolessen waarin je wordt uitgelegd hoe je praktisch met Facebook, Instagram,  Whatsapp, en andere online kanalen aan de slag gaat. Je vindt er een 365 dagen inspiratiekalender, je leert er hoe je knappe content maakt met jouw smartphone (foto, video, gratis apps etc.),  en je krijgt er tips en tricks van sociale media-experten om het bereik en de impact van jouw aanwezigheid te vergroten.

  Klik hier voor meer info over Someflex.

  skwinkelmail

  Als eerste al het skwinkelnieuws in je mailbox? Dat kan!
  Gewoon hieronder even jouw mailadres invullen.